Simona Pacurar

Simona Pacurar

Nutrition

Licensed and verified specialist

We can talk about

Healthy lifestyle, the right diet for you, how to lose weight or gain weight in a healthy way, what to eat if you suffer from a metabolic disease or mindfulness in food. My main specialization is:

Nutrition

I can also help you with

Lose Weight

Personal training

Nutrition

Second Opinion


I can speak to you in:

Romanian
English
Testimonials( 36 )

View all

Gabriela Badea

Exceptionala, ca de fiecare data!

Bianca Giroszasz

Imi place la Simona faptul ca raspunde cu rabdare la toate intrebarile si se asigura ca am inteles nu doar ce recomandari imi face dar si de ce le face. Apreciez empatia si faptul ca incearca sa inteleaga toata imaginea de ansamblu, de la stil de viata, obiceiuri si pana la emotii, pentru ca toate au un impact asupra sanatatii si starii de bine. Recomand!

Ana-Maria Zipa

da

Show more

About me

Dintotdeauna mi-am dorit să îi ajut, într-un fel, pe cei din jurul meu purtând diverse palarii precum, cea de prieten, farmacist sau holistic health coach. Misiunea mea este să împuternicesc și să inspir oamenii să se preocupe de sănătatea lor, să îi îndrum să facă alegeri mai bune și să își îmbunătățească obiceiurile pentru a-și recâștiga energia și vitalitatea, pentru a preveni boala și pentru a promova sănătatea! Pasiune pentru învățat, curiozitatea de a găsi răspunsul la întrebarea de ce se îmbolnăvesc oamenii și ce li se întâmplă, m-au condus către aprofundarea studiului având ca obiectiv absolvirea Institutului de Medicină Funcțională (The Institute for Functional Medicine). Cred cu tărie că este necesar să înțelegem cauzele ce stau la baza semnelor, simptomelor și să înțelegi fiecare pacient din punct de vedere holistic, ce anume îl face unic și să înțelegi individualitatea biochimică a fiecărei persoane. Ideea de bază este că fiecare individ este unic și tratez individul ca întreg, nu boala, identificând unde este dezechilibru în rețeaua sistemului biologic, nu focusându-ma doar izolat asupra organului sau suprimarea simptomului, ci să identifici cauzele ce au condus la apariția simptomelor și să creezi echilibru, să promovezi viața! În prezent, sunt Functional Medicine Certified Health Coach, însoțesc pacienții în călătoria lor pentru a înțelege modul în care corpul comunică, ajut să găsești ce este potrivit pentru tine și să depășești obstacolele pentru a trăi o viață prosperă, accentuând faptul că tu ești expertul în viața ta și corpul tău este cea mai bună dovadă pentru ceea ce este bun sau nu pentru el, asigură-te ca îi acorzi atenția necesară!


Education

Universitatea de Medicina si Farmacie, Hatieganu Cluj -Napoca/ Farmacie

2009 - 2014


Licenses

The Institute of Integrative Nutrition, US

2013 - 2030

Functional Medicine Coaching Academy Inc. / US

2018 - 2030

View 3 more


Memberships

Colegiul Farmacistilor

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.