Valentin Iordachescu

Valentin Iordachescu

Couple therapy

Licensed and verified specialist

Money back guarantee

We can talk about

Your wellbeing goals, challenges, problems, symptoms, disorders or conditions or how to be feel better. My main specialization is:

Couple therapy

I can also help you with

Depression

Stress

Panic attacks

Obsessive-compulsive disorder

Eating disorders

Couple therapy

Divorce

Mourning

Sexual disorders

Hypnosis

Relaxation

Motivation

Trauma

School and Vocational Counseling

Harassment

Burnout

Addictions

Post-traumatic stress disorder

Psychological disorders associated with somatic diseases

Phobias

LGBT

Domestic violence

Abuses

Psychological disorders associated with oncological diseases

Personality disorders

Psychological disorders

Bipolar disorder

Educational Psychology

Relational difficulties


I can speak to you in:

English
Romanian
Testimonials( 9 )

View all

Maria Niga

Recomand

Simona Voda

Clar recomand, astept cu mult interes urmatoarea sedinta.

Vieriu Cristina

recomand!

Show more

About me

Dragă client,

În primul rând doresc să vă felicit că sunteți interesat/ă de servicii de psihoterapie sau psihologie. ”Normalitatea psihologică este o iluzie”, susținea părintele psihoterapiei, Sigmund Freud. Deși inițial el a fost combătut pentru această afirmație, cercetările din domeniul psihologiei au demonstrat că aceasta este realitatea. Orice minte umană este supusă erorilor de gândire, emoțiilor și comportamentelor disfuncționale și reacțiilor fiziologice exagerate care își au originea în modul nostru de raportare la mediul extern, la ceilalți semeni și la noi înșine. Psihicul nostru este dependent de factori biologici, familiali și sociali, de traume mai mici sau mai mari și de modul în care ne raportăm la toate acestea.

Cu ajutorul cunoștințelor și experienței mele în domeniul psihoterapiei, hipnoterapiei și psihologiei clinice vă pot ajuta să descoperiți zonele mai puțin vizibile ale personalității dv și, flexibilizându-le, să reveniți la o viață psihică mai echilibrată, gestionându-vă emoțiile și comportamentele în diferite situații de viață și construindu-vă sau restructurându-vă relații interpersonale funcționale. Sunt licențiat în psihologie și dețin un master în psihoterapii cognitiv-comportamentale. 

În prezent sunt psihoterapeut autonom, membru al Colegiului Psihologilor din Romania, al International Society of Schema Therapy (ISST) și al EFT International. Schema Therapy este abordare psihoterapeutică modernă și foarte eficientă fondată de dr. Jeffrey Young - cercetător american în psihologia tiparelor cognitive disfuncționale. Dețin formări în psihoterapii de orientare cognitiv - comportamentală la Asociația de Hipnoză și Psihoterapii Cognitiv - Comportamentale (AHPCC) și Asociația de psiho-farmacoterapie și științe cognitive (ASPC) și formări în Terapia Schemelor creată de dr. Jefrrey Young (SUA) și Terapia de cuplu centrată pe emoții (EFT) fondată de dr. Susan Johnson (Canada). În sesiunile mele utilizez și tehnici moderne din alte abordări, de exemplu NLP (programare neuri-lingvistică). Totodată sunt specializat și în domeniul psihologiei clinice, ca psiholog clinician autonom. 

Abordez o problematică diversă: relații de cuplu și familie, nevroze (anxietate, depresie, fobii, gelozie/invidie, controlul furiei și impulsului, stres, burnout), traume psihice/doliu, ADHD, dependențe (alcool, droguri, jocuri de noroc, pornografie, etc.), tulburări de personalitate (narcisism, histrionism, borderline, dependență sau evitare relațională, perfecționism, paranoia). Lucrez cu adulți, adolescenți și copii cu vârsta de peste 6 ani.

De asemenea, dacă în prezent vă doriți direcții noi de dezvoltare personală sau alegerea unei vocații (mai) potrivite, vă stau la dispoziție cu experiența mea în pregătirea pentru o viață profesională și privată, trăită cu sens. 

Vă aștept cu drag online aici pe Hilio sau la cabinetul meu din Iași, 
Valentin


Education

Licență în psihologie

Universitatea ”Titu Maiorescu” din București, Facultatea de Psihologie

2016 - 2019

Master în Psihoterapii cognitiv - comportamentale

Masterat în Psihoterapii cognitiv - comportamentale

2017 - 2019

View 17 more


Licenses

Licenta in Psihologie

2019 -

Masterat in Psihoterapii cognitiv - comportamentale și hipnoterapie

Psihoterapii cognitiv - comportamentale si hipnoza

2019 -

View 10 more


Memberships

International Society of Schema Therapy

https://schematherapysociety.org/

2019

MINDSET DEVELOPMENT SRL

Fondator și administrator

2020

View 4 more

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.