Roxana Carmen Cîrstea

Roxana Carmen Cîrstea

Anxiety

Licensed and verified specialist

We can talk about

Your wellbeing goals, challenges, problems, symptoms, disorders or conditions or how to be feel better. My main specialization is:

Anxiety

I can also help you with

Anxiety

Panic attacks

Burnout

Addictions

Relational difficulties

Hypnosis

Relaxation

Motivation

Sports Psychology

Obsessive-compulsive disorder

Educational Psychology

Phobias

Divorce

Post-traumatic stress disorder

School and Vocational Counseling

Abuses

Sexual disorders

Domestic violence

Harassment

Personality disorders

Stress

LGBT

Mourning

Couple therapy

Clinical psychology


I can speak to you in:

Romanian
English
Testimonials( 28 )

View all

Laurentiu Constantin

Apreciez rabdarea si implicarea Roxanei pe care o acordă pe toată durata sedintei. Sedintele cu ea m-au ajutat sa ma "descarc" de ce aveam pe suflet. Recomand !

Sabina Ecobici

Mă bucur că am început această călătorie alături de doamna Roxana! De la o ședință la alta descopăr și acumulez informații noi despre mine și gestionez mai bine stările și acțiunile mele, atât din trecut, cât și din prezent. Recomand cu tot dragul!

Dragos Marin

Totul tine de chimie! Roxana pare o persoana blanda si dornica sa ajute insa, pentru mine, este mult prea devreme , dupa 3 sedinte, sa pot spune ceva concret! Pana acum simt ca sunt ascultat si ca imi doresc sa revin in sedintele cu ea! Ramane de vazut! :)

Show more

About me

Bucuria si fericirea sunt drepturile din nastere ale fiecaruia dintre noi. Cu toate acestea, ne gasim deseori deprivați de aceste trairi din cauza ranilor nevindecate din trecutul nostru, a convingerilor false, asteptarilor nerealiste sau a îngrijorarilor constante pentru viitorul nostru.

 Ma aflu aici pentru sustinere si ghidaj in revendicarea acestor drepturi universale, oferind un spatiu în care se poate vorbi în siguranta, fara judecata sau rusine. Acest spatiu este crucial pentru crearea unei relatii terapeutice care sa ne permita să exploram cine suntem, sa constientizam modelele existente si sa cream o atmosfera transformatoare. 
Misiunea mea este sa activez impreuna cu dumneavoastra, butonul de declansare a echilibrului / schimbarii, in (aproape) orice domeniul al vietii (personal, profesional, in cuplu, in relatia cu copii/ parintii, etc).

 Sunt psihoterapeut si psiholog clinician autonom, licentiat in Psihoterapie Transpersonala. In paralel, o parte a timpului o aloc practicii de qigong in cadrul Federatiei Nationale de Qigong din Romania (www.qilingong.com).
 De asemenea, detin o experienta vasta in zona de business & HR, am fost parte dintr-o echipa de management, timp de aproape doua decenii. 

Toate aceste directii mi-au oferit sansa de a interactiona cu foarte multi oameni, de a cunoaste si observa patternuri comportamentale insa, mai ales m-au invatat despre interactiunea autentica si natura umana.
 Empatia, sensibilitatea la nevoile celor aflati in dificultate si dorinta de a ajuta cu intelepciune si responsabilitate sunt atuurile pe care ma bazez in profesia mea. 
Veti gasi în cabinetul meu un spatiu plin de respect si compasiune, în care sa va simtiti recunoscut, ascultat si sprijinit pentru a va atinge obiectivele.

 Astept cu bucurie sa incepem acest parcurs împreuna!


Education

Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei - Universitatea Spiru Haret, Buc.

-

Formare in Psihoterapie Transpersonală- Asociaţia Europeană de Psihologie Transpersonală

-

View 6 more


Licenses

Atestat de Psiholog cu drept de libera practica; Specialitatea Psiholog Clinician AUTONOM

-

Atestat de Psiholog cu drept de libera practica; Specialitatea Psihoterapie

-

View 1 more


Memberships

European Transpersonal Psychology Association

Federatia Nationala de Qigong Romania - FNQR

View 1 more

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

View all
Wellness
27 Mar 2023

Qigong | O practică milenară pentru îmbunătățirea echilibrului emoțional

Roxana Cirstea
Terapie
14 Jul 2022

Emoțiile | Ce sunt, de unde vin și cum le putem controla?

Roxana Cirstea

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.