George Nicolescu

George Nicolescu

Clinical psychology

We can talk about

Your wellbeing goals, challenges, problems, symptoms, disorders or conditions or how to be feel better. My main specialization is:

Clinical psychology

I can also help you with

Stress

Anxiety

Phobias

Depression

Relational difficulties

Motivation

Educational Psychology

School and Vocational Counseling

Burnout

Psychological disorders

Relaxation

Divorce

Mourning

Panic attacks

Abuses

Clinical psychology

Trauma

Post-traumatic stress disorder

Personality disorders


I can speak to you in:

Romanian
English
Testimonials( 3 )

Ciprian Bradescu

Recomand cu incredere.

CATALIN STANCIU

Un foarte bun specialist si un bun ascultator

Gabriela Matei

Recomand sedintele cu domnul Nicolescu cu acces la multe resurse privind stabilirea unor schimbari sanatoase in viata pacientului.

About me

Bună! 

Sunt psiholog clinician și psihoterapeut și cred că pot să te ajut prin sedințe de consiliere sau psihoterapie față în față sau online, să te simți mai bine în general sau doar să discutăm despre aspecte specifice ale vieții tale. 

Tu cum ești, cum te simți? Crezi că e loc de mai bine în viața ta? Hai să vedem!

Când te confrunți cu emoții intense precum frică, tristețe, furie sau înverșunare, stările negative se pot strecura în viața ta și te poți simți lipsit de speranță sau confuz în găsirea unei soluții. Hai să aducem claritate în gândurile tale și speranță în puterea ta interioară.

Am descoperit că pot să ajut oamenii folosindu-mi cunoștințele și experiența, urmând practica privată, mult mai lesne decât din perspectiva organizațională în care am activat aproape 15 ani. Din experiența de psiholog clinician, atât în mediul privat cât și în cel public, am ajutat oamenii să facă schimbări sănătoase în viața lor. 

Pe lângă pasiunea pentru evaluarea psihologică, testarea inteligenței și psihologia personalității, pe care le găsesc foarte utile în activitatea mea clinică sau organizațională, formarea în terapia cognitiv comportamentală mi-a dat accesul la o serie de metode și tehnici de intervenție psihoterapeutică, validate științific și folosite pe scară largă cu încredere de cei mai mulți profesioniști în sănătate mintală. Aș mai adăuga faptul că Psihoterapia Cognitiv Comportamentală continuă să rămână „standardul de aur” în tratamentul psihologic al celor mai multe condiţii clinice.

Parcursul meu educațional și profesional includ formare în Psihoterapie Cognitiv Comportamentală, Terapie și Recuperare, Psihologie Clinică și Organizațională. 

Ce te oprește să te simți bine cu tine acum? Suntem obișnuiti să vedem ceea ce ne așteptăm să vedem; deși de multe ori lucrul ăsta ne ajută în viață, alteori ne poate juca feste. 

Este și cazul tău? Hai să discutăm!


Education

▪ Facultatea de Psihologie a Universitatii Hyperion București

Licentiat in Psihosociologie in iunie 2000 in cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala

1996 - 2000

Universitatea București – Facultatea de Psihologie -Terapie si Recuperare

Diplomă de Master

2003 - 2005

View 1 more


Licenses

Diploma de licenta in psihologie

2000 -

Diploma de master in terapie si recuperare

2005 -

View 2 more


Memberships

Colegiul Psihologilor din România

psiholog cu drept de libera practică autonom în două specializări: Psihologie Clinică și Psihologia Muncii și Oranizațională

2010

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.