Hoble Anca

Hoble Anca

Depression

Licensed and verified specialist

We can talk about

Your wellbeing goals, challenges, problems, symptoms, disorders or conditions or how to be feel better. My main specialization is:

Depression

I can also help you with

Panic attacks

Burnout

Abuses

Addictions

Depression

Relational difficulties

Sexual disorders

Divorce

Mourning

Phobias

Harassment

LGBT

Relaxation

Clinical psychology

Educational Psychology

Stress

Trauma

Post-traumatic stress disorder

Bipolar disorder

Obsessive-compulsive disorder

Eating disorders

Sports Psychology

Anxiety

Motivation


I can speak to you in:

Romanian
Testimonials( 5 )

View all

Alexandra Manta

Un profesionist cu adevărat!

Stefan Visan Ionut

Doamna Anca: Specialist Am inceput prima sedinta pentru ca aveam nevoie de raspunsuri la gandurile mele, dar, am gasit mai mult de atat, m-am gasit pe mine. Raspunsuri imposibil de gasit au iesit la suprafata. Recomand tuturor!!!!!

Lorelai Budea

Am inceput de curand calatoria de autocunoastere cu doamna Anca dupa mult timp de tatonare la ideea de a apela la un terapeut. Mai greu a fost primul pas, apoi totul a venit de la sine, ma bucur ca am luat aceasta decizie de a apela la o persoana competenta profesional in a ma ajuta sa ies din blocajele vietii personale si a-mi intelege mai bine creierul si corpul. Desi sunt la inceput de drum recomand cu tot dragul acest pas, este important sa invatam sa ne ascultam pe noi insine si negresit doamna Anca este un ghid exceptional!

Show more

About me

Cine sunt eu, Anca Hoble: omul, psihologul, psihoterapeutul psihanalist pentru copii, adolescenți si adulti, life coach-ul.

Pentru mine totul a inceput din pasiune. Orice tehnica de a gandi pozitiv, de a privi viata dintr-o perspectiva optimista, de a creste emotiile pozitive si starea de bine vin la pachet cu multa pasiune si daruire in ceea ce fac.

Gust cu bucurie din tot ceea ce-mi ofera viata. Invat atat din bine, cat si din rau, fiind mereu pregatita pentru neprevazut, conturand un sistem de valori, totodata dezvoltand ceea ce detin.

Stiu sa ascult…Stiu sa accept…Stiu sa simt…Stiu sa ma bucur de tot ceea ce ma inconjoara, iau totul ca pe o binecuvantare si sunt recunoscatoare pentru tot ceea ce traiesc. Invat mereu de la cei din jur, de la clienti, de la copil, sot, chiar si de la motanelul meu.

Vad frumosul din fiecare lucru. Transform esecurile in oportunitati si imi folosesc emotiile pentru a deveni mai puternica.

Misiunea mea este de a te insoti sa te descoperi, de a valorifica ceea ce ai, de a creea, de a te dezvolta, de a descoperi ceea ce nu stii ca ai, de a vedea nereusitele ca oportunitati de crestere si invatare si de a profita de fiecare oportunitate pentru a-ti lasa amprenta pe unde treci si de a gasi cel mai bun TU din viata ta.

Nu uita: Viata TA are culoarea pe care TU doresti sa i-o dai!

Sunt aici, ca sa te descoperi, ca sa te accepti, ca sa te iubesti, ca sa fii TU! 

Un loc sa fii tu, fara frica!


Education

Facultatea de Psihologie Universitatea de Vest din Timisoara

2003 - 2007

Psihoterapie psihanalitica a copilului, adolescentului și adultului, Fundatiei Generatia Bucuresti

2014 - 2016

View 1 more


Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.