Alina Linte

Alina Linte

Anxiety

Licensed and verified specialist

We can talk about

Your wellbeing goals, challenges, problems, symptoms, disorders or conditions or how to be feel better. My main specialization is:

Anxiety

I can also help you with

Abuses

Burnout

School and Vocational Counseling

Addictions

Depression

Relational difficulties

Mourning

Sexual disorders

Phobias

Harassment

Relaxation

Motivation

Stress

Personality disorders

Panic attacks

Anxiety


I can speak to you in:

Romanian
Testimonials( 1 )

Mădălina-Elena Avram

simt că rezonez și am sesizat că mă ajută mult sesiunile de terapie. :)

About me

Buna! Eu sunt Alina. Sunt consilier experiential si pot sa te ajut prin sedinte online de consiliere, sa devii Tu Insuti cu sens si implinire. 

Tu in ce etapa a devenirii tale esti acum? Hai sa exploram impreuna.


Viata te duce adeseori in situatii in care sa te confrunti cu tumult de furtuni interioare si tensiune, cand pare prea dificil sa te regasesti si sa te centrezi in armonie. Apar confuzia si nenumarate dileme. 
Te reintalnesti iar si iar cu intrebarea "Cine sunt Eu defapt?"

Cred in curiozitate si in rabdarea de a gasi impreuna caile de a ajunge Inspirat si Determinat in ceea ce ti-ai propus sa devii ca Om.

Consider importante libertatea de a fi si cred in nevoia de a-ti da sens despre Cum Sa Fii. 
Ma fascineaza felul in care a "Deveni Eu" se imbina cu reflectia dinspre lume si asupra lumii si cum astfel survine nevoia manifestarii naturale a empatiei, a vulnerabilitatii, a compasiunii inspre ceilalti si inspre mediu (natura), inspre tot ceea ce este sau ar putea fi important in viata ta, daca nu chiar catre Viata insasi.

M-am regasit inca din adolescenta curioasa sa inteleg sinele si oamenii, rand pe rand, ca indivizi unici si profunzi. Iar pe parcursul anilor de facultate, a avut tot mai mult sens pentru mine sa imi cultiv si sa imi folosesc rabdarea, blandetea, deschiderea si flexibilitatea pentru a putea fi alaturi in ritmurile vietii, atat alaturi de ceilalti cat si alaturi de mine. Am inceput cu experientele de voluntariat din timpul facultatii si apoi am putut dezvolta prezenta si rabdarea in lucrul cu copiii si adultii din practica si parcursul profesional.

In parcursul meu de dezvoltare ca specialist am cautat sa combin cunostintele si deprinderile experientiale din cadrul formarii si masterului de Psihodiagnoza, Psihoterapie Experientiala Unificatoare si Dezvoltare Personala cu diverse alte activitati si experiente multi-senzoriale (yoga, dans, pictura, gastronomie) si cursuri variate - atat din zona de educatie alternativa (Waldorf) si non-formala cat si din zona de management si strategie, precum si din hobby-uri practicate in natura (drumetie, bicicleta). Astfel, abordarea mea in practica profesionala inglobeaza toate aspectele prin care simtim ca traim: atat gandirea - ce ne spunem noua insine si cum ne formulam sensul - cat si ce simtim cu tot corpul; si nu in ultimul rand zbaterea energica a emotiilor si motivatiilor pe care le avem intre minte si corp. Miza fiind sa te SINErgizezi in aceasta intreaga suita.


Ce simti ca te macina cel mai mult in aceasta perioada? Ai vrea sa gasesti un fagas linistitor pe care sa curgi?
Hai sa vorbim despre asta.


Education

Licenta Psihologie - Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei

Studii universitare de Licenta specializarea Psihologie Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Universitatea din Bucuresti

2011 - 2014

Master "Psihodiagnoza, Psihoterapie Experiențiala Unificatoare si Dezvoltare Personala"

Studii universitare de Master "Psihodiagnoza, Psihoterapie Experiențiala Unificatoare si Dezvoltare Personala" (PEU) Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Universitatea din Bucuresti

2014 - 2016

View 1 more


Licenses

Atestat de libera practica in Consiliere psihologica - Evaluare si Consiliere Experientiala

Atestat de libera practica in Consiliere psihologica - Evaluare si consiliere experientiala a copilului, adultului, cuplului si familiei

2018 -

Certificat inregistrare Cabinet Indiviual de Psihologie LINTE ALINA CRISTINA

Certificat inregistrare Cabinet Indiviual de Psihologie LINTE ALINA CRISTINA

2022 -

View 2 more


Memberships

Colegiul Psihologilor din Romania

2018

Asociatia Romana Anti-SIDA

Voluntariat in proiectul InDependente - prevenirea consumului de droguri si prevenirea dependentelor in randul copiilor si tinerilor.

2023

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.