Adrian Huma

Adrian Huma

Nutrition

Licensed and verified specialist

We can talk about

Healthy lifestyle, the right diet for you, how to lose weight or gain weight in a healthy way, what to eat if you suffer from a metabolic disease or mindfulness in food. My main specialization is:

Nutrition

I can also help you with

Healthy diets

Lose Weight

Personal training

Eating Disorders

Nutrition

Weight gain


I can speak to you in:

English
Romanian
Testimonials( 3 )

Silviu Teodor Popescu

Am primit foarte multe informații de la Adrian, rămâne să experimentez :). Mulțumesc!

Silviu Teodor Popescu

Am primit informații foarte utile de la Adrian în domeniul care mă interesa. Recomand! Mulțumesc!

A Dita

Foarte cumsecade ,ajuta mult ! Recomand cu incredere !

About me

Buna, ma numesc Adrian, am 46 de ani, sunt pasionat de sporturi de anduranta, calatorii, gatit si nutritie. Cea mai mare parte a carierei mele e reprezentata de domeniul financiar. Nutritia a fost initial doar un instrument ajutator in activitatile sportive, insa in timp a devenit o mare pasiune si am inceput sa invat tot mai mult pentru a intelege atat diversele abordari cat si ultimele cercetari in domeniu.


Consider ca fiecare dintre noi poate deprinde un set de obiceiuri alimentare corecte, cu rezultate vizibile, fara a masura fiecare portie de mancare, fara a apela la formule complicate sau diete care sa ne deconecteze de prieteni sau societate, si ca e important sa ne placa ce mancam. Cred ca rolul unui nutritionist este sa ii invete pe cei din jur cum sa manance corect, lasand in secundar ajustarea greutatii sau compozitia corpului (exceptand desigur situatiile cand exista o recomandare medicala sau un alt motiv temeinic in spate) si sa ofere sfaturi si solutii personalizate, in linie cu preferintele si posibilitatile fiecaruia. De asemenea mai cred ca o abordare holistica (in care adresam alaturi de alimentatie si elemente de odihna, activitate fizica, limitarea factorilor de stress) va avea efecte mai vizibile si mai persistente asupra starii noastre de bine. 

Ca si educatie relevanta: sunt nutritionist si consilier de dezvoltare personala cu drept de practica interntionala, avand acreditari in Uniunea Europeana si Marea Britanie. Am absolvit diverse cursuri si specializari in nutritie generala, nutritie sportiva, wellbeing, mancat constient, psihonutritie, nutritia copiilor, microbiota aparatului digestiv. In prezent urmez un program online de specializare in medicina integrativa la University of Minnesota.

Daca simti ca cele de mai sus rezoneaza cu ideile tale despre un stil de viata sanatos/frumos sau pur si simplu fac sens, programeaza-ti o sedinta in care le putem dezvolta si personaliza, sau putem aborda orice alt aspect de interes pentru tine legat de nutritie sau de starea de bine in general. 
Education

Professional Diploma in Sport Nutrition - Barca Innovation Hub

2022 - 2023

Integrative Health and Medicine Specialization - University of Minnesota

data estimativa de terminare februarie 2025

2022 -

View 11 more


Licenses

Tehnician nutritionist - Ministerul Muncii, Ministerul Educatiei

2019 -

Consilier dezvoltare personala - Ministerul muncii, Ministerul educatiei

2021 -

View 2 more


Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.