Andrei Buciuta

Andrei Buciuta

Psychiatry

We can talk about

Medical tests interpretation, establishing a diagnosis, issuing a medical prescription, a medical report or a medical opinion. My main specialization is:

Psychiatry

I can also help you with

Second-Opinion


I can speak to you in:

Romanian
English

About me

Sunt medic specialist Psihiatrie, doctorand in cadrul Universitatea de Medicină şi Farmacie Iuliu Hațieganu, facultate absolvita in 2017.

In timpul rezidentiatului am castigat experienta cu o multitudine de ramuri ale psihiatriei cu accent pe psihiatria de urgenta si pe tratamentul adictiilor/dependentelor de substante psihoactive si alcool. 
De asemenea, in perioada 2019-2023 am fost cadru didactic asociat in cadrul Disciplinei de Psihologie Medicala si Psihiatrie a UMF Cluj.
In prezent imi desfasor activitatea in cadrul unei clinici private cu profil de dependente atat in ambulator cat si cu posibilitate de internari. 
Domeniile principale de interes sunt reprezentate in principal de: patologiia adictiilor, tulburari psihotice, tulburari depresive si tulburari de anxietate.


Education

Universitatea de Medicina si Farmacie "Iuliu Hatieganu", Cluj Napoca

2011 - 2017

Rezidentiat in Psihiatrie

Spitalul Clinic Judetean de Urgenta CLuj-Napoca, Clinicile Psihiatrie III si compartimentul Toxicomanii (pav. 3) si Psihiatrie II (pav. 5)

2018 - 2022

View 1 more


Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.