Monica-Cornelia Pintican

Monica-Cornelia Pintican

Pediatrics

We can talk about

Medical tests interpretation, establishing a diagnosis, issuing a medical prescription, a medical report or a medical opinion. My main specialization is:

Pediatrics

I can also help you with

Pediatrics

Second-Opinion


I can speak to you in:

English
Romanian
Testimonials( 2 )

Ligia Dragut

Eficienta si drăguță. Multumim de ajutor.

Andreea Maresoiu

Recomand cu incredere!O sa apelez la dansa ori de cate ori va fii nevoie!Multumesc

About me

Sunt medic specialist pediatru, Educator perinatal si Consilier in Alaptare Am ales pediatria din dragoste pentru copii, iar experienta acumulata pe parcursul anilor, in special in perioada in care am lucrat in compartimentul de pediatrie al unei Unitati de Primiri Urgente m-a facut sa inteleg mai bine cate griji si indoieli poate sa aduca venirea pe lume a unui copil in sufletul unui parinte. Am ales sa ma implic cat pot de mult in proiecte care preusupun preventia si educatia medicala a parintilor si a copiilor, deoarece consider ca informarea corecta este extrem de importanta pentru un parinte, astfel provocarile care apar odata cu copilul, pot fi mult mai usor de gestionat si de rezolvat.


Education

Universitatea de Medicina si Farmacie Targu Mures

2004 - 2010


Memberships

Programul "In-Cerc" in cadrul Asociatiei Medicover

Programul ”înCerc” de Prevenție a Diabetului Zaharat de Tip 2 și a Bolilor Civilizației cuprinde evaluări și activități adresate copiilor cu vârste între 10 și 12 ani (înscriși în clasa a V-a). Scopul întregului program ”înCerc” este de a oferi tuturor elevilor cunoștințe despre un stil de viață sănătos, într-un mod interesant și modern.

2019

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.