Lica-Claudiu Iosub

Lica-Claudiu Iosub

Internal Medicine

Licensed and verified specialist

Money back guarantee

We can talk about

Medical tests interpretation, establishing a diagnosis, issuing a medical prescription, a medical report or a medical opinion. My main specialization is:

Internal Medicine

I can speak to you in:

Romanian
English

About me

Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul UMF "Carol Davila" Bucuresti in anul 2003 dupa care am urmat pregatirea in specialitatea Medicina Interna in Centrul Universitar Bucuresti. Am devenit medic specialist Medicina Interna in anul 2009 si am inceput practica medicala in cadrul Spitalului Polimed din Podu Turcului, Judetul Bacau. Din anul 2009 pana in 2020 am avut ca responsabilitati tratamentul si monitorizarea pacientilor internati in regim de spitalizare continua si de zi, precum si consultatii in ambulator si prescrierea de formulare medicale. Din anul 2020 lucrez in cadrul unei retele medicale private consultand pacientii din Ambulator, atat in cabinet cat si in mediul virtual. In timpul pregatirii mele medicale am dobandit Atestatul de Ultrasonografie generala care completeaza examenul clinic al pacientului si ghideaza prescrierea de investigatii paraclinice si imagistice complexe.

Doresc sa vin in sprijinul pacientilor care au nevoie de indrumare de specialitate in tratarea afectiunilor medicale diverse din aria medicinei interne.
Am urmat si promovat cursul de Consilier Dezvoltare Personala in anul 2021 pentru a indruma pacientii care, pe langa afectiunile somatice, intampina dificultati in stabilirea prioritatilor si atingerea obiectivelor in viata personala.
In luna ianuarie 2024 am inceput formarea in Psihoterapie de familie in cadrul Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie.


Education

Liceul teoretic "George Bacovia" Bacau

Profil Matematica-Fizica

1993 - 1997

UMF "Carol Davila" Bucuresti -Facultatea de Medicina Generala

1997 - 2003

View 3 more


Licenses

Consilier Dezvoltare Personala

2021 - 2061

Aviz anual de libera practica 2024

2023 - 2025


Memberships

Societatea Romana de Medicina Interna

2009

Societatea Romana de Cardiologie

2010

View 1 more

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.