Victor Gabriel Clatici

Victor Gabriel Clatici

Dermatology

We can talk about

Medical tests interpretation, establishing a diagnosis, issuing a medical prescription, a medical report or a medical opinion. My main specialization is:

Dermatology

I can also help you with

Dermatology

Second-Opinion


I can speak to you in:

Romanian
English
Testimonials( 7 )

View all

Dan Sandu

Dl Dr Clatici este un profesionist desavarsit, ceea ce cautam am primit de la aceasta sedinta. Chiar daca "neobisnuit" (inca...) modul de interactiune cu un medic sesiunea s-a desfasurat perfect.

Alexandru Dinu

Scurt si la obiect! Apelați la domnul doctor cu toata increderea!!!

Florentina Feldinger

Mulțumesc domnului doctor Victor Clătici pentru profesionalism și dăruire. Sunt foarte mulțumită de consultația avuta și îl recomand cu multă încredere.

Show more

About me

Medic primar Dermato-venerologie, cu o experiență de peste 25 de ani. 


Dr. Victor Gabriel Clatici, a contribuit în mod extensiv la literatura medicală mondială cu multiple articole apărute în Journal of American Academy of Dermatology, Journal of European Academy of Dermatology and Venereology, Dermatologic Therapy, Clinical and Experimental Dermatology, Maedica – A Journal Of Clinical Medicine.
A publicat peste 70 de articole, inclusiv în reviste academice indexate de PubMed (actualul „Hall of Fame” al cercetării academice) și a prezentat peste 500 de lucrări atât în Conferințe și Congrese naționale și internaționale (inclusiv AMWC Monaco, IMCAS Paris, 5CC Barcelona), de la Paris la Istanbul, Monaco la Shenzen, Barcelona la Chicago și Moscova la Samarkand.

Domeniile de interes pentru dr. Victor Gabriel Clatici sunt acneea și rozaceea, melasma și îmbătrânirea pielii, laserul și dieta în dermatologie. Abordarea acestor subiecte este integrativă și holistică, individualizată și personalizată, completă și complexă, modulată și adaptată, secvențială și continuă.

Dr. Victor Gabriel Clatici, a dezvoltat un concept original, The Seven S of Skin® Concept, o veritabilă conexiune între sănătate și frumusețe, referitor implicarea soarelui și a zahărului, fumatului și îngrijirea pielii, somnului și stresului în sănătatea și frumusețea noastră.

A fost primul la nivel mondial care a publicat despre implicarea conceptului de Butterfly Effect în dermatologie, și unul dintre primii care a prezentat rapoarte la Congresele Internaționale despre legătura dintre dermatologie și dezvoltare personală, despre relația dintre agregarea câștigurilor marginale și medicina antiaging, precum și despre rolul obiceiurilor în bolile cronice de piele.

Dr. Victor Gabriel Clatici a fost primul care a scris în limba română despre calitatea vieții și psoriazis (2001) și vaccinurile pentru infecțiile cu transmitere sexuală (2002). Articolele științifice din sfera venerologiei au fost despre interacțiunile dintre infecțiile cu transmitere sexuală și HIV, infecțiile cu Chlamydia Trachomatis, Virusul Herpes Simplex, epidemiologia infecțiilor cu HPV și utilizarea microbicidelor pentru prevenirea bolilor cu transmitere sexuală.

În studiile de cercetare clinică, dr. Victor Gabriel Clatici, a fost atât investigator principal, cât și coordonator național în studii naționale și internaționale, cu responsabilități în studiile clinice internaționale pentru dezvoltarea de noi medicamente.


Memberships

Colegiul Medicilor din Romania

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.