Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu

Money Management

We can talk about

Investment plans, insurance and pensions, how you monitor your monthly expenses, how you save and how you (re)gain your financial independence. My main specialization is:

Money Management

I can also help you with

Debt Management

Investment Planning

Retirement Planning

Credits & Loans

Real estate investments

Savings management


I can speak to you in:

English
Romanian
Testimonials( 87 )

View all

George Lazarescu

O discutie foarte utila, chiar daca am intrat cu un anumit nivel de cunostiinte financiare, propunerele lui Mihai mi-au oferit alta perspectiva, o strategie mai profitabila decat ce faceam pana acum. Foarte probabil sa mai programez o sesiune pentru a discuta alte obiective financiare. Multumesc Mihai!

Alexandra Baicoianu

Am avut o experiență foarte utilă discutând cu Mihai, care mi-a oferit îndrumare și lămuriri privind strategiile de investiții și administrarea pilonului 2 de pensii. Înțelegerea mai profundă a conceptelor și recomandările personalizate pe care le-am primit au fost extrem de valoroase pentru situația mea financiară. Ședința online a fost eficientă și Mihai a reușit să îmi ofere sfaturi și răspunsuri cu profesionalism și expertiză.

Dora Ionescu

M-a ajutat mult discutia. Mi-a clarificat si prioritizat mai multe aspecte. Foarte util. Profesionist, sfaturi bine documentate.

Show more

About me

Bun-venit! Sunt investitor în piața de capital și consilier financiar. Te îndrum să-ți gestionezi banii inteligent și 100% confidențial. Hai să vorbim! Încep cu o recomandare: începe planificarea financiara mereu cu economisirea. Chiar dacă economiile și obiceiurile financiare sănătoase nu te vor îmbogăți peste noapte, ele sunt fundația unui viitor stabil. Misiunea mea este să-ți împărtășesc cunoștințele mele de educație financiară și să te ajut să-ți gestionezi eficient banii, să eviți risipa și să ai obiective de îmbogățire absolut realiste. Toate acestea printr-o strategie personalizată de economisire și soluții rentabile de investiție a sumelor disponibile. Eu sunt investitor în acțiuni românești și internaționale, fonduri de investiții, ETF-uri, obligațiuni și imobiliare. Totodată sunt speaker și trainer autorizat. Am interacționat cu peste 1.000 de persoane în trainingurile susținute și am avut sute de prezentări și ședințe individuale cu diverși clienți - investitori începători, alții experimentați, oameni cu bugete inițiale mici, dar și clienți foarte bogați. Toată experiența asta m-a ajutat să le înțeleg românilor nevoile și nivelului de cunoștințe financiare. Sunt pasionat de educație financiară aplicată și poveștile de succes din jurul meu, la care contribui cu cunoștințe, insight-uri și recomandări. Te invit să punem cap la cap povestea ta financiară de succes. Hai să vorbim.


Education

Tiffin University - Executive MBA

2018 - 2020

Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, Ramura Germana

2002 - 2008

View 2 more


Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.