Carmen Costescu

Carmen Costescu

Money Management

Licensed and verified specialist

Money back guarantee

We can talk about

Investment plans, insurance and pensions, how you monitor your monthly expenses, how you save and how you (re)gain your financial independence. My main specialization is:

Money Management

I can also help you with

Debt Management

Credits & Loans

Savings management

Retirement Planning


I can speak to you in:

Romanian
Testimonials( 1 )

Sorin Sandu

Interlocutor placut si pregatit, o sedinta ca o lectie de scoala, un curs si un seminar interactiv foarte reusit. La final ai un scop clar, ai motivatia necesara si intelegi deciziile luate anterior dar si pe cele ce urmeaza sa le iei. Carmen Costescu e decisa sa deschida usi in fata ta dar te face sa le deschizi singur si sa pasesti hotarit inainte. Spor pe mai departe si voua celor ce cititi asta, apelati cu incredere la ea! Nu veti fi dezamagiti!

About me

Sunt o persoană pasionată de dezvoltare personală și profesională. 

Cu peste 7 ani de experiență în educație și formare financiară  mă dedic să ajut oamenii să-și atingă potențialul maxim și să-și dezvolte abilitățile într-un mod semnificativ.
În calitate de specialist în formare, am avut privilegiul de a lucra cu diverse echipe și persoane, ajutându-i să-și îmbunătățească abilitățile și să-și atingă obiectivele. Experiența profesională în domeniul financiar și-a pus amprenta în viața mea, iar disciplina de a ține evidența veniturilor și a cheltuielilor m-a ajutat să înțeleg că pot cheltui cel mult cât câștig. În urmă cu 11 ani am ales ca experiențele și cunoștințele acumulate să le pot oferi ajutând și alți oameni. 
Aud des vorbindu-se despre vis, obiectiv, țintă... și pare că le are toată lumea, însă punerea în practică lipsește. Acțiunile acelea mici și constante. Este ca atunci când ești preocupat de sănătatea și imaginea ta și decizi că un antrenor personal te ajută să slăbești, să înțelegi relația ta cu mâncarea sau exercițiile fizice, apoi te încurajează să iți urmărești obiectivul. La fel e și în coaching financiar, prin înțelegerea situației clientului, fără judecăți și cu încredere că se poate schimba starea actuală cu cea dorită, prin disciplină.
Rezultat=Obiectiv+Obiceiuri


Education

Management Financiar

Facultatea de Management Financiar Bancar

2005 - 2009

Coaching financiar

2016 - 2016

View 1 more


Licenses

Diploma Formator

2013 -


Memberships

Asociatia Educatie pentru Viata Reala

Sunt coach financiar colaborator la AEVR, asociație care are ca scop educația financiară și antreprenoriat destinată persoanelor care vor să aibă o relație mai bună cu banii.

2021

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.