Mihaela Avram

Mihaela Avram

Career coaching

We can talk about

Personal and professional development, job and career performance, change and crisis, self-knowledge and right choices. My main specialization is:

Career coaching

I can speak to you in:

Romanian
Testimonials( 4 )

View all

Madalina Morar

Cu sigurata o recomand pe Mihaela oricarei persoane care are nevoie de consiliere in cariera. Pe tot parcursul sedintelor a avut grija sa revina constat a telurile stabilite de la inceput. A fost foarte implicata in tot procesul si atenta la detalii pe care a putut mai apoi sa le conecteze impreuna si sa ma ajute sa imi formez propria viziune. Pe langa instrumentele profesionale si 'planul de lectii' pe care le pune la dispozitie, cred ca cel mai valoros lucru pe care il aduce Mihaela la fiecare sesiune este atentia ei si dedicarea pe care o ofera fiecarui individ. Chiar pot spune ca m-am simtit vazuta si incurajata. Multumesc mult!

Alex Pepine

Mihaela este o persoana profesionista cu un stil de abordare rational si empatic foarte bine definit. Vine mereu cu intrebari si perspective ce aduc revelatii legate de talentele inascute si cum putem sa le folosim ca sa facem o schimbare in cariera.

Alexandra Laibăr

Recomand lucrul cu Mihaela. Reușește să creeze, prin atitudinea sa încurajatoare și exercițiile selectate, un spațiu sigur pentru explorare și descoperire.

Show more

About me

Iubesc sa ghidez oamenii si sunt Pasionata de Frumos! Acompaniez oamenii in procesul constientizarilor sale interioare si a actiunilor de schimbare. Ele ne conduc catre a trai din plin in Viata noastra. Lucrez intr-un mod profesionist si pozitiv. Abordez stilul de Coaching bazat mult pe Intuitie, Comunicare deschisa si Provocare. Am INCREDERE in oameni mai mult decat au ei insisi.

Situatiile in care te pot ghida in mod profesionist sunt:
AUTOCUNOASTERE, SCHIMBARE de JOB, RECONVERSIE PROFESIONALA, AVANSARE LA JOBUL ACTUAL, DESCOPERIREA VOCATIEI, Talentul innascut si Abilitati, CONSTRUIREA DE RELATII ARMONIOASE CU NOI INSINE SI CEI DIN JUR, DEZVOLTARE PERSONALA.

Formare profesionala: Associate Coach – Certificat de International Coach Federation, Consilier Vocational – Autorizat de Ministerul Educatiei Nationale, Practician NLP– certificat in stiintele Programarii Neuro Lingistice.
Practician POINTS OF YOU - metoda pentru Dezvoltarea Inteligentei Emotionale
Profesor in filologie - Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir


Education

Associate Coach – Certificat de International Coach Federation

2015 - 2016

Consilier Vocational – Autorizat de Ministerul Educatiei Nationale

2014 - 2014

View 4 more


Licenses

Associate Coach – Certificat de International Coach Federation

Peste 350 de procese de Coaching cu clienti 1:1 Workshopuri de Dezvoltare in Personala si Cariera si Reinventare Profesionala

2015 -

Consilier Vocational – Autorizat de Ministerul Educatiei Nationale

Pentru Obiectivele de Descoperire Vocationala, Reconversie si Reinventare Profesionala sau Descoperirea Abilitatilor si Talentelor lucrez dupa un Program special creat "Munca din PASIUNE in 7 pasi", astfel... Structura programului: 1. Evaluam si Cream Prezentul Perfect 2. Indentificam Nevoile Personale 3. Proiectam Viata Ideala 4. Identificam Talentele, Abilitatile si Stilul Personal 5. Identificam Pasiunile si Valorile 6. Le punem pe toate impreuna si iti Creezi Cariera, Profilul si Planul de Viata 7. Gestionam Tranzitia fara Probleme

2014 -

View 2 more


Memberships

Coaching din PASIUNE

Founder al www.coachingdinpasiune.ro Membru partener ATLAS HELP

2017

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.