Matei Stanculescu

Matei Stanculescu

Executive coaching

Licensed and verified specialist

Money back guarantee

We can talk about

Personal and professional development, job and career performance, change and crisis, self-knowledge and right choices. My main specialization is:

Executive coaching

I can also help you with

Career coaching

Management coaching

Performance coaching

Change and crisis management

Executive coaching

Life coaching


I can speak to you in:

English
French
Romanian
Testimonials( 16 )

View all

Anca Vrinceanu

Extrem de empatic dar in acelasi timp constructiv. Fiecare sedinta m-a ajutat cu un plan de atac pentru diversele nedumeri pe care le am la job

Andreea-Maria Covaciu

Matei este o persoana foarte placuta si care a dat sens sedintei. Recomand cu mare drag.

Roxana Cicileanu

Intalnirea cu Matei a fost prima mea sesiune de coaching si a fost o discutie placuta, relaxata in care ne-am cunoscut mai bine si am tras cateva concluzii de baza. Pentru mine a fost o experienta placuta.

Show more

About me

Cine sunt?

Numele meu este Matei Stănculescu şi lucrez cu adulţi şi adolescenţi pentru consiliere psihologică şi vocaţională de peste 7 ani, fiind acreditat ca ACC Coach de către ICF (International Coaching Federation), iar în zona de corporate susţin ateliere, team building-uri, training-uri sau sesiuni de coaching pentru performanţă. Am experienţă în managementul schimbării, antreprenoriat și în industrii creative precum: televiziunea, muzica, educaţia şi teatrul de improvizație. 

În 2022 am creat Centrul Eka, primul hub de well-being şi dezvoltare personală din România. Acest centru al stării de bine oferă o multitudine de servicii pentru sănătatea ta fizică, mentală şi relaţională, toate sub acelaşi acoperiş. Eka este un proiect extrem de important pentru mine şi foarte aproape de sufletul meu, gândit pentru a fi un spaţiu călduros şi plin de energie pozitivă, axat pe tine şi starea ta de bine. Am pus toată energia şi toate resursele mele în construirea acestui centru, plecând de la dorinţa de a oferi o mână de ajutor în călătoria spre dezvoltarea ta personală.

Cu ce probleme vin clienţii la mine?

Majoritatea clienţilor vin la mine cu probleme din zona emoţională şi mentală, atât pe plan personal, cât şi pe plan profesional. Acestea variază de la probleme de încredere şi stimă de sine, probleme de gestionare a emoţiilor sau de productivitate şi performanţă, până la tulburări de anxietate, de alimentaţie, depresie, stres, stare de burn-out şi tulburări de dezvoltare (mai ales în cazul copiilor şi al adolescenţilor).
Având experienţă în a lucra atât cu adulţi, cât şi cu adolescenţi, clienţii care vin la mine au vârste diverse, pornind de la 12 ani în sus. Ȋn cazul copiilor şi al adolescenţilor, aceştia vin în principal pentru probleme legate de comportament, stimă de sine, anxietate, tulburări de atenţie sau hiperactivitate, dar şi pentru îmbunătăţirea productivităţii şi a performanţei la şcoală. Ȋn cazul adulţilor, cei mai mulţi vin pentru probleme legate de gestionarea stresului şi a diverselor frici, pentru dezvoltarea abilităţilor de comunicare, rezolvarea probleme relaţionale, sporirea performanţei pe planul profesional sau pentru dezvoltarea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională.

Ce servicii ofer?

Serviciile oferite de mine constau în sesiuni individuale de psihoterapie şi coaching prin mental fitness. Psihoterapia este metoda convenţională prin care poţi rezolva problemele care te macină. De obicei, clienţii care vin la mine pentru acest serviciu se angajează la un proces de durată mai îndelungată, întrucât această practică necesită analizarea amănunţită a stării mentale şi emoţionale a clientului(ei).

Ȋnsă, acest serviciu are şi o alternativă, şi anume, coaching-ul prin mental fitness, facilitat tot de mine. Această practică implică o abordare diferită faţă de terapia tradiţională, având ca obiectiv soluţionarea cât mai rapidă a problemelor. Clienţii care vin pentru acest serviciu sunt, în general, cei care caută un proces mai scurt de rezolvare a problemelor emoţionale şi mentale. Mai mult de atât, mulţi dintre clienţii care vin la mental fitness coaching se confruntă cu oboseală psihică acută sau stare de burn-out, fie datorată stresului şi presiunii de la serviciu, fie datorată stresului din viaţa personală.

Prin urmare, dacă te regăseşti în vreunul dintre cazurile menţionate mai sus, atunci te invit să parcurgem împreună drumul spre dezvoltarea ta personală, online sau la Centrul Eka! 


Education

Faclutatea de Psihologie si Stiintele Educatiei

2004 - 2009

Mind Learners - Coaching Transformațional

2017 - 2018

View 3 more


Licenses

ACC Coach si Mental Fitness Coach

Absolvent al scolii Mind Learners - profesor Alis Anagnostakis Absolvent al scolii Positive Intelligence - profesor Shirzad Chamine Acreditat ICF si membru ICF

2018 - 2023

Psihoterapie Centrată pe Persoană

2022 - 2025

View 2 more


Memberships

ICF

International Coach Federation

2020

Colegiul Psihologilor din România

2021

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.