Josef Kalleder

Josef Kalleder

Executive coaching

Licensed and verified specialist

Money back guarantee

We can talk about

Personal and professional development, job and career performance, change and crisis, self-knowledge and right choices. My main specialization is:

Executive coaching

I can also help you with

Career coaching

Management coaching

Performance coaching

Change and crisis management

Executive coaching

Life coaching


I can speak to you in:

Romanian
English
Testimonials( 8 )

View all

Rosu Ioana

Discuția cu Josef a fost plăcută. Experienta de coaching alaturi de mindset-ul de “solution focused” m-au ajutat sa conturez niște pași concreți catre atingerea obiectivului dorit. Recomand!

Antohi Stefan

O experiență minunată care m-a ajutat să găsesc răspunsuri la întrebări vechi. Recomand pe Josef tuturor celor care au întrebări despre afacere și carieră.

luislourenco97

Recomand Josef!

Show more

About me

Coach și Consultant în Business și IT, Josef are o experiență vastă de peste 15 ani în antreprenoriat în IT, vânzări internaționale, ani de multinațională și organizații non profit.
Licențiat în Informatică și absolvent a două programe de masterat în Management și Marketing, Josef îmbină în activitatea sa profesională zona de IT cu cea de business. Acest parcurs ii ofera o experienta larga de viata personala si profesionala cu care poate sustine clientii de Coaching in procesul lor.

“În calitate de coach creez pentru clientul meu un spațiu sigur, de parteneriat, unde obstacolele pot fi conștientizate, abordate si eliminate pentru ca obiectivul stabilit să fie atins. Fie că este pasul următor în carieră, descoperirea specializării potrivite la facultate, mai mult echilibru în alegeri sau alt țel important pentru client, este plăcerea mea să fiu alături de el pe acest drum. Pe propriul meu drum și eu am trecut prin 15 ani de antreprenoriat în IT, vânzări internaționale, ani de multinațională și organizații non profit, 16 ani de dezvoltare personală pe multiple planuri: de la meditație la terapie, health style, productivitate, finanțe personale și investiții.”  Education

Positive Intelligence

Certified Mental Fitness Coach

2022 - 2022

One2Coach

Life Coach ICF approved 153 hours of coaching education

2021 - 2021

View 5 more


Licenses

ACSTH

representing completion of 153 hours of Coach Specific Training Hours

2021 -

High Impact Coaching- Coaching Champions Masterclass

This certificate proves you have earned 0.5 Core Competency and 1 Source Development Continuing Coach Education Credits as approved by the International Coach Federation (ICF)

2022 -

View 1 more


Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.