Adnana Popa

Adnana Popa

Money Management

Licensed and verified specialist

We can talk about

Investment plans, insurance and pensions, how you monitor your monthly expenses, how you save and how you (re)gain your financial independence. My main specialization is:

Money Management

I can also help you with

Money Management

Debt Management

Insurance Planning

Retirement Planning

Credits & Loans

Savings management

Real estate investments


I can speak to you in:

English
Romanian
Testimonials( 2 )

Catalina Pamfiloiu

Foarte practica si aplicata discutia. Mi-a placut ca a avut o abordare deschisa si am vorbit punctual despre problemele/ intrebarile pe care le am in prezent. De asemenea, a pus in context situatia financiara cu celelalte aspecte ale vietii si asta m-a ajutat sa vad lucrurile in ansamblu.

antonia suciu

O recomand pentru oricine vrea sa invete si sa puna in practica concepte de educatie financiara

About me

Bun-venit! Sunt specialist financiar și ofer consultanță în managementul investițiilor. Hai să vorbim despre bani în termeni de economisire și investiții! Eu sunt Adnana. Lucrez de mai bine de 15 ani cu banii – un subiect stigmatizat de pus pe masă. Ei bine, au ajut oamenii să-și gestioneze echilibrat și eficient finanțele, fie că este vorba de veniturile personale sau bugetul unei afaceri. Sunt pasionată de planificarea financiară și impactul pe care îl au banii asupra oamenilor. Ce înseamnă să ai control asupra banilor lor nu să fii controlat de nevoia lor? Așa numitul wellbeing financiar este la fel de benefic pentru sănătatea mintală, precum discuțiile purtate cu un terapeut. Sunt membru afiliat London Chartered Institute for Securities & Investment - cel mai important organism profesional pentru valori mobiliare, profesioniști în investiții, avere și planificare financiară. Am o diplomă de nivel 3 pentru servicii financiare și de investiții și am lucrat pentru a obține certificatul Certified Financial Planner. De asemenea, sunt trainer certificat și dețin Certificatul de Consultant în Investiții în România. Am dezvoltat Programul de Bunăstare Financiară cu misiunea de a crește cunoștințele financiare ale românilor și de a schimba modul în care ne vorbim despre bani, cheltuim și investim. Sun preocupata sa ma dezvolt continuu și să fiu conectată cu tot ce se întâmplă în domeniul financiar. Aștept cu nerăbdare să îți ofer putere și control asupra viitorului tău și să setăm premisele unei noi povești financiare. Hai să vorbim.


Education

B.A., Finance, Stock and Banking

2012 - 2016


Memberships

CISI London

2017

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.