Corina Neagu

Corina Neagu

Executive coaching

We can talk about

Personal and professional development, job and career performance, change and crisis, self-knowledge and right choices. My main specialization is:

Executive coaching

I can also help you with

Management coaching

Change and crisis management

Career coaching


I can speak to you in:

English
Romanian

About me

Am fondat Dare (Development Advice & Resources) în 2016 fiind cu adevărat conștientă că pot aduce valoare multor oameni și multor companii prin ceea ce fac cel mai bine: descoperind potențialul în oameni și făcându-l să funcționeze pentru a-și atinge obiectivele.

Lucrul cu oameni din întreaga lume (susțin workshop-uri de resurse umane și management în Asia din 2015 și sunt profesor de business și HR la Link Academy din București) este uimitor, prin urmare îmi propun să ofer excelență în tot ceea ce fac: recrutare, proiectare organizațională și dezvoltare, formare, centre de evaluare, coaching, mentoring, consultanță în resurse umane.
De asemenea, scriu pentru diferite publicații online, sunt formator și evaluator autorizat și partener a două companii ale căror instrumente le folosesc în procesele de design și dezvoltare organizațională, recrutare, centre de evaluare etc.
Îmi place foarte mult fiecare zi din viața mea, fiind pe deplin susținută de familie, și cred că misiunea mea este să fac bine, să contribui la schimbări pozitive în viața oamenilor și să readuc umanul în „resursele umane”.


Education

Facultatea de Drept

1996 - 2001

CIPD - Chartered Institute of Personnel Development

2009 - 2010


Licenses

Licențiată în Drept

2001 -


Memberships

Professional Women's Network

2019

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.