Carmen-Veronica Voican

Carmen-Veronica Voican

Management coaching

Licensed and verified specialist

We can talk about

Personal and professional development, job and career performance, change and crisis, self-knowledge and right choices. My main specialization is:

Management coaching

I can also help you with

Career coaching

Performance coaching


I can speak to you in:

Romanian

About me

În zilele noastre, omul modern are acces la atât de mult din de toate, în toate dimensiunile vieții de zi cu zi, încât are toate șansele să fie „în pas cu moda”, în pas cu timpurile. Și, ca în orice etapă a umanității, apare nevoia fiecăruia dintre noi de a gestiona cât mai bine provocările, pentru a ajunge cât mai aproape de ceea ce numim stare de bine.

Alegerea unui partener de dialog, îți oferă un spațiu al clarității, o călătorie a cunoașterii de sine. Să ai o bună relație cu tine îți permite să te raportezi la ceilalți nu din nevoie, ci din entuziasmul de a descoperi neprevăzutul pe care-l aduce orice clipă de întâlnire cu celălalt. În egală măsură, vei vedea cum anume îți distribui timpul și energia, înțelegi cum stai cu echilibrul, cu prioritățile, cu flexibilitatea.

Și pentru că tu îți alegi coach-ul, îți împărtășesc câteva informații despre mine. Am fost activ implicată în consultanță de-a lungul ultimilor 20 de ani. Mai întâi în context organizațional, ca people manager. Am fost implicată sau am condus proiecte importante legate de testarea și evaluarea psihologică, în contexte comerciale, organizaționale, ca antreprenor. Interesele mele se grupează în jurul a două mari domenii: psihologia aplicată în context ocupațional și în probleme de capital uman și testarea și evaluarea psihologică. 

Informațiile pe care le folosesc și le aduc în discuții și facilitări sunt din perspectiva unui scientist proctitioner (sunt un practician de psihologie organizationala care foloseste informatii validate de stiinta).


Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.