Andreea Astilean

Andreea Astilean

Performance coaching

We can talk about

Personal and professional development, job and career performance, change and crisis, self-knowledge and right choices. My main specialization is:

Performance coaching

I can speak to you in:

Romanian
English
Spanish
French

About me

"Viaţa noastră este ceea ce gândurile noastre fac din ea” (Marc Aurelius)

Suntem cu totii parte a acestei calatorii numite “viata” . Fie ca e vorba de zona personala sau de cariera e firesc sa ne intalnim din cand in cand cu provocari.

Coaching-ul este momentan cea mai puternica metoda pentru schimbare. Schimbarea poate veni din modul in care gandim si evaluam realitatea, pentru ca acest lucru impacteaza emotiile noastre si alegerile pe care le facem in viata. 

In coaching ne oprim sa analizam modul in care ne-am obisnuit sa gandim si sa actionam ca apoi sa ne antrenam sa folosim puterea mintii in folosul nostru. Printr-o relatie de parteneriat si incurajare, lucram la acele mecanisme care fac "rotitele sa se invarteasca" pentru ca tu sa stii cum sa-ti folosesti mintea si resursele intr-un mod cat mai eficient in atingerea obiectivelor tale.

Daca iti doresti o schimbare, mai multa incredere in fortele proprii si sa ajungi la o mai buna versiune a ta si a vietii tale, pot cu drag sa te insotesc pe acest drum.

Cheia este la tine, pentru ca pornim de la premisa ca esti o persoana capabila si complexa. Poti ajunge la rezultatele dorite si pe cont propriu insa daca lucram impreuna poti ajunge mult mai repede. 

Experienta mea vine din zona de Trainer si Coach in sectorul business atat in Romania cat si in mediul international. De peste 10 ani lucrez cu tineri profesionisti si lideri la inceput de drum, pe partea de incredere in sine, abilitati de leadership, soft skills (comunicare, abilitati de prezentare, time management, teamwork etc.)
De 5 ani locuiesc la Bruxelles si lucrez pe partea de coaching, consultanta si proiecte UE. Education

Ph.D. in Psihologie Clinica

Universitatea Autonoma din Barcelona, Barcelona, Spania

2013 - 2017

Certificare in Personal, Leadership Executive & Coaching

Kingstown College, Dublin, Ireland

2018 - 2019

View 3 more


Licenses

Certified in Personal, Leadership and Executive Coaching (ICF)

Kingstown College, Dublin, Ireland

2018 - 2019

Colegiul Psihologilor din Romania

2021 -

View 1 more


Memberships

European Mentoring and Coaching Council (EMCC)

2019

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.