Adela Bulai

Adela Bulai

Life coaching

Licensed and verified specialist

We can talk about

Personal and professional development, job and career performance, change and crisis, self-knowledge and right choices. My main specialization is:

Life coaching

I can also help you with

Change and crisis management

Career coaching

Management coaching


I can speak to you in:

English
Romanian

About me

Mă numesc Adela! Sunt Coach Transformațional specializat în autenticitate și freelanceri/antreprenori aflați la început de drum care se confruntă cu provocări personale care îi împiedică să își continue visul de a construi ceva pe cont propriu. De asemenea, lucrez și cu cupluri care își doresc să își ducă relația la alt nivel, să descopere potențialul relației lor și cu echipe în cadrul organizațiilor.

Mereu mi-a plăcut să lucrez cu oameni și asta se reflectă în toate job-urile pe care le-am avut. Pe lângă Coaching, sunt și Trainer care creează pentru clienții mei programe specializate pe nevoile lor, fie că sunt individuale, fie că sunt de grup sau de relație.

Pasiunea pentru înțelegerea umană m-a purtat mereu și mai departe motiv pentru care am urmat și cursurile Facultății de Psihologie, pe care le-am finalizat cu success.


De când am început pe cont propriu m-am confruntat cu foarte multe situații complet necunoscute pentru mine și poate că de multe ori a fost destul de singuratic. Tocmai de aceea această niche - freelanceri/antreprenori la început de drum îmi este dragă sufletului meu.
Viziunea acestei niche este “Te ajut și te susțin ca să îți transformi provocările personale în resurse de ajutor pentru un parcurs cât mai satisfăcător.”

Situații în care un coach specializat în început de drum în business te poate ajuta:
*să-ți prioritizezi activitățile și să-ți optimizezi eficiența și timpul;
*să găsești un echilibru între viața personală și cea profesională;
*să depășești obstacolele și fricile care pot apărea în drumul tău;
*să dezvolți o mentalitate de creștere și să depășești gândurile limitative care pot să apară la începutul unei afaceri.

O altă niche dragă sufletului meu este autenticitatea. Mereu m-am întrebat, cine sunt eu cu adevărat? și m-am lăsat și eu dusă în călătoria mea ca să descopăr răspunsul la această întrebare, ca să descopăr răspunsul și la,  cum sunt eu dincolo de poveștile din capul meu? În mintea noastră creăm scenarii, filme și povești și ajungem de multe ori să rămânem blocați în ele. Uităm să "scoatem" capul din poveste și să ne uităm care este realitatea din fața ochilor noștri. Pentru mine a fost o călătorie spirituală destul de intensă și bogată care mi-a adus multe resurse pe care acum le folosesc în muncă cu clienții mei. Mă simt recunoscătoare că am avut parte de această experiență în viața asta, că m-a ajutat să învăț cum să transform durerea în resurse de ajutor pe viitor.

Viziunea acestei niche este “Sunt alături de tine și te susțin să descoperi cum ești TU cu adevărat, dincolo de toate poveștile pe care ți le spui.”

Situații în care un coach specializat în autenticitate te poate ajuta:
*să te cunoști pe tine mai bine, să îți descoperi adevărata identitate și să identifici valorile și pasiunile tale;
*să-ți regăsești direcția, sensul, și pe tine, dacă simți că te-ai pierdut;
*dezvoltarea unei stime de sine sănătoase și construirea încrederii în sine, dacă ai o stimă de sine scăzută sau te critici constant;
* să-ți exprimi autenticitatea și să te simți confortabil în pielea ta, dacă simți că ești forțat să te conformezi așteptărilor;
*să gestionezi comparația cu alții;
*să te concentrezi pe propria ta călătorie și să îți exprimi unicitatea;
*să-ți îmbunătățești abilitățile de comunicare și să construiești relații mai sănătoase;
*să îți urmezi visele și să faci pași curajoși către evoluția ta personală, către o viață mai autentică și împlinită.

Încă nu știu pe unde mă poartă drumurile vieții, dar ce știu este că mi-am descoperit pasiunea în lucrul cu oamenii ajutându-i să fie un pic mai bine azi decât au fost ieri!


Education

Facultatea de Psihologie, Universitatea Spiru Haret

2020 - 2023

Facultatea de Drept, Universitatea Romano-Americana

2005 - 2009


Licenses

Certified Transformational Coach

2021 -

Certified Global Career Development Facilitator (GCDF)

2019 -

View 4 more


Memberships

ICF - Associate Certified Coach (ACC)

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.