Patricia Cristina Gogoasa

Patricia Cristina Gogoasa

Management coaching

Licensed and verified specialist

We can talk about

Personal and professional development, job and career performance, change and crisis, self-knowledge and right choices. My main specialization is:

Management coaching

I can also help you with

Performance coaching

Life coaching


I can speak to you in:

English
Romanian
Testimonials( 1 )

Ghizu Zoe

Patricia, vreau sa iti multumesc din suflet, pentru ca esti mereu acolo langa mine, lucrez cu drag cu tine si ma ajuti sa imi recapat incredere in mine de la sedinta la sedinta .Vezi puterea pe care oamenii o au chiar daca de multe ori noi nu suntem constienti de ea. Este tot timpul acolo sa te ajute te deblochezi putin cate putin, sa constientizezi, si sa iti doresti sa faci lucrurile cat mai bine. Multumesc

About me

Sunt de peste 20 de ani pasionata de dezvoltare personala si profesionala. Iar aceasta pasiune a mea a fost constant hranita prin cursuri de specialitate in domenii precum: management, leadership, formator, antreprenoriat, vanzari, marketing, dar si cursuri experientiale destinate dezvoltarii Inteligetei Emotionale, Relatiilor de cuplu, Feminitate, Programare Neurolingvistica, Silva Life and Intuition Systems, Ho'oponopono,  180 Coaching si Scoala de Scris. 


Din 2017 sunt absolventa a Scoalii de Coaching din cadrul ICDE - Institutului de Cercetare si Dezvoltare a Inteligentei, obtinand diploma acreditata ANC. 

In cei 5 ani de cand am inceput sa activez ca si coach am lucrat cu peste 300 de persoane in sesiuni de coaching de 1 la 1, atat individual, cat si in cadrul unei companiei din domeniul IT, unde mi-am antrenat ascultarea, non-judecata si am ghidat oamenii sa isi descopere pasiunile, sa gaseasca planul potrivit de actiune, sa isi gaseasca propriile resurse si sa isi atinga obiectivelor. Fiecare avand parte de o abordare personalizata in functie de propriile valori, nevoi si dorinte. 


Education

Facultatea de Studii Economice Europene - Universitatea Romano-Americana Bucuresti

2004 - 2008


Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.