Mihai Constantinescu

Mihai Constantinescu

Money Management

Licensed and verified specialist

Money back guarantee

We can talk about

Investment plans, insurance and pensions, how you monitor your monthly expenses, how you save and how you (re)gain your financial independence. My main specialization is:

Money Management

I can also help you with

Debt Management

Investment Planning

Retirement Planning

Credits & Loans

Real estate investments

Savings management


I can speak to you in:

English
Romanian
Testimonials( 95 )

View all

elisabeta claudia enache

Am primit informatii foarte bune din domeniul financiar de la Mihai Constantinescu care mi-a prezentat solutii eficiente pentru a-mi gestiona resursele financiare

Raluca Eni-Roata

A fost o sedinta foarte productiva! Mihai mi-a analizat din punct de vedere financiar stilul de viata si mi-a dat sfaturi eficiente si realiste, pe care le voi pune in aplicare cu toata increderea. Recomand!

Hoang Pham

Very helpful, received the guidance I needed.

Show more

About me

Bun-venit! Sunt investitor în piața de capital și consilier financiar. Te îndrum să-ți gestionezi banii inteligent și 100% confidențial. Hai să vorbim! Încep cu o recomandare: începe planificarea financiara mereu cu economisirea. Chiar dacă economiile și obiceiurile financiare sănătoase nu te vor îmbogăți peste noapte, ele sunt fundația unui viitor stabil. Misiunea mea este să-ți împărtășesc cunoștințele mele de educație financiară și să te ajut să-ți gestionezi eficient banii, să eviți risipa și să ai obiective de îmbogățire absolut realiste. Toate acestea printr-o strategie personalizată de economisire și soluții rentabile de investiție a sumelor disponibile. Eu sunt investitor în acțiuni românești și internaționale, fonduri de investiții, ETF-uri, obligațiuni și imobiliare. Totodată sunt speaker și trainer autorizat. Am interacționat cu peste 1.000 de persoane în trainingurile susținute și am avut sute de prezentări și ședințe individuale cu diverși clienți - investitori începători, alții experimentați, oameni cu bugete inițiale mici, dar și clienți foarte bogați. Toată experiența asta m-a ajutat să le înțeleg românilor nevoile și nivelului de cunoștințe financiare. Sunt pasionat de educație financiară aplicată și poveștile de succes din jurul meu, la care contribui cu cunoștințe, insight-uri și recomandări. Te invit să punem cap la cap povestea ta financiară de succes. Hai să vorbim.


Education

Tiffin University - Executive MBA

2018 - 2020

Universitatea Politehnica Bucuresti, Facultatea de Inginerie in Limbi Straine, Ramura Germana

2002 - 2008

View 2 more


Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.