Andra Zaharia

Andra Zaharia

Relationship with kids

Licensed and verified specialist

We can talk about

How you communicate with your child, problems that may arise, good parenting practices or how you deal with change regarding you and your child.My main specialization is:

Relationship with kids

I can also help you with

Relationship with kids

Efficient communication


I can speak to you in:

Romanian
Testimonials( 7 )

View all

Sorin Badulescu

You should

Alice Dobre

Profesionista, calda si foarte intelegatoare

Cristina Ciobanu

Recomand cu drag!!

Show more

About me

Bun-venit! Sunt Psiholog și Psihoterapeut în dezvoltare personală și parenting, cu cabinet acreditat de Colegiul Psihologilor din România. Îmbrățișează-ți rolul de părinte cu încredere și viziune. Hai să vorbim. Experiența mi-a arătat că atunci când oamenii își fac curaj pentru psihoterapie, descoperă un spațiu de siguranță, acceptare, vindecare. Văd cu ochii lor modele comportamentale și tipare mentale ce le-au provocat nefericire și, treptat, găsesc puterea să își schimbe fundamental existența. Progresul se reflectă curând în calitatea relațiilor în familie și în oportunitățile care încep să apară în carieră. Când eram copil mi-am dorit ca atunci "când mă fac mare să pot ajuta oamenii". Și mi-am urmat visul. Sunt Psiholog și Psihoterapeut integrativ pe ATLAS și te invit la sesiuni individuale de terapie online. Mă găsești și la cabinet, în școli și în grădinițe – private și de stat –, unde țin workshop-uri și programe de psihoeducație pentru copii. Pentru mine un părinte fericit face un copil fericit. Hai să-i îngrijim pe toți, începând de la tine.


Education

Facultatea de Sociologie - Psihologie, Universitatea Spiru Haret

Formare in Psihoterapie Integrativa - Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa, Bucuresti Formare in Psihologie Clinica - Institutul Roman de Psihoterapie Integrativa, Bucuresti Formare in Evaluare si Interventie in Psihoterapia Integrativa pentru Copii si adolescenti

1999 - 2003


Licenses

Psiholog clinician, Psihoterapeut Integrativ

-


Memberships

Colegiului Psihologilor din Romania

Institutului Romana de Psihoterapie Integrativa

Content

Discover the latest articles written by this specialist. They can help you delve into specific topics and guide you in choosing a suitable specialist for your needs.

Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet
Sorry, this specialist doesn’t have any content available yet

Would you like to discover other specialists?

We've prepared a list of similar specialists to help you find what suits your needs.

Would you like to discover other specialists?

Ready to get started?

Access your Hilio account and start your journey.